U bent vast nieuwsgierig wie wij zijn. Oorspronkelijk zijn onze exclusieve producten bedacht door de apotheker van Apotheek Rensing (mw. S. Hadimoeljono-Widjaja). Toen haar eigen kinderen last kregen van buikkrampjes en waterpokken, heeft ze de bekende producten geprobeerd die overal verkrijgbaar zijn. Echter, hier was ze niet tevreden over, waarna ze zelf producten heeft ontworpen. Deze heeft ze bij haar eigen kinderen gebruikt met positieve resultaten.

Door incidentele vragen in de apotheek heeft ze deze producten vervolgens beschikbaar gesteld aan de lokale patiënten van de apotheek. Na verloop van tijd kwamen er ook verzoeken uit andere regio’s en anno 2019 hebben we klanten door heel Nederland.

Natuurlijk zijn er vele wegen die leiden naar Rome en in het geval van het verhelpen van babykwaaltjes geldt dit ook. Ieder persoon is anders en de bekendste weg hoeft niet bij iedereen de juiste oplossing te zijn. Regelmatig komt het voor dat ouders producten van de drogist reeds hebben uitgeprobeerd, voordat ze uiteindelijk bij ons uitkomen.

Het oorspronkelijke doel van de apotheker was het verlichten van de klachten bij haar eigen kinderen. Nu is het andere ouders helpen die met dezelfde babykwaaltjes te maken krijgen. We zijn daarom erg verheugd dat veel ouders reeds baat hebben gehad met onze producten. Bent u de volgende?

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies